Αντηλιακές Μεμβράνες από tapandaola.gr!

Αντηλιακές Μεμβράνες tapandaola.gr στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Η τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών έχει πολλαπλά οφέλη !

Ο ήλιος, σχεδόν όλο το χρόνο στην Ελλάδα μπορεί να ανεβάσει τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου προκαλώντας αφόρητη ζέστη. Το κλιματιστικό δεν είναι αρκετά αποτελεσματικό καθότι η ακτινοβολία εξακολουθεί να ενοχλεί. Η αντηλιά πολλές φορές είναι επικίνδυνη. Οι αντηλιακές μεμβράνες tapandaola.gr περιορίζουν τις ακτίνες του ήλιου και σας προσφέρουν άνεση, δροσιά και οικονομία στο αυτοκίνητο, το σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο. Η τοποθέτηση μεμβρανών μπορεί να μειώσει τη θερμοκρασία του χώρου έως 20 βαθμούς Κελσίου. Ταυτόχρονα απωθείται περισσότερο από το 99% της βλαβερής υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) .

Να τα πάρουμε με τη σειρά…

Απωθούν τις βλαβερές υπεριώδεις ακτινοβολίες UV

Οι αρνητικές επιπτώσεις των ακτίνων UV υπερτερούν των θετικών. Είναι αλήθεια ότι το δέρμα, με τη βοήθεια των ακτίνων UVB παράγει τη σημαντική για τα οστά βιταμίνη D3, αλλά δε χρειάζεται περισσότερο από μια μικρή δόση ήλιου, 20-30 λεπτών την ημέρα. Περαιτέρω έκθεση στην UV ακτινοβολία είναι επιβλαβής (ηλιακό έγκαυμα, ρυτίδες & κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου του δέρματος). Η τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών απωθεί κατά 99% τις υπεριώδεις ακτίνες.

Μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας & Εξοικονομούν χρήματα

Αντηλιακές Μεμβράνες

Η εγκατάσταση αντηλιακών μεμβρανών, βοηθάει σημαντικά στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Ανάλογα με την απόχρωση που θα επιλέξετε στη μεμβράνη, θα μειωθεί σημαντικά και η θερμοκρασία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, του σπιτιού και του επαγγελματικού χώρου. Έτσι οι κλιματιστικές συσκευές θα λειτουργούν πιο ξεκούραστα και πιο οικονομικά. Ταυτόχρονα οι φθορές, το ξεθώριασμα και οι αλλοιώσεις χρωμάτων από τον ήλιο στα υφάσματα, τα δέρματα και τα πλαστικά θα μειωθούν δραστικά.

Παρέχουν ασφάλεια

Οι αντηλιακές μεμβράνες αποθαρρύνουν τους επίδοξους εισβολείς καθώς επιτρέπουν περιορισμένη ορατότητα στο εσωτερικό του χώρου. Επίσης, το τζάμι δε σπάει εύκολα και σε περίπτωση θραύσης από χτύπημα ή σεισμό, τα κομμάτια γυαλιού συγκρατούνται από τη μεμβράνη, που μας προστατεύει σημαντικά από τραυματισμούς.

Αναβαθμίζουν την αισθητική

Όποια αντηλιακή μεμβράνη tapandaola.gr και αν επιλέξετε, το όχημά σας θα πάρει μοντέρνα και σπορ όψη, με διακριτικά αναβαθμισμένη εξωτερική εμφάνιση κι αισθητική.

Οι αντηλιακές μεμβράνες συνιστάται να τοποθετούνται από εξειδικευμένο τεχνικό για να αποφεύγονται προβλήματα εφαρμογής

Σχετικά προϊόντα

Πιστόλι θερμού αέρα

Πιστόλι θερμού αέρα

Κάνε την τοποθέτηση της μεμβράνης πιο εύκολη με πιστόλι θερμού αέρα.

Σετ τοποθέτησης μεμβρανών

Ότι χρειάζεται για να τοποθετείτε πιο εύκολα και γρήγορα τις μεμβράνες 

Στα PANDAOLA.GR θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε: Μεμβράνες αυτοκινήτων φιμέ, Μεμβράνες κτιρίων φιμέ, Μεμβράνες κτιρίων καθρέφτης, Μεμβράνες τζαμιών αντηλιακές καθρέφτης.

FACEBOOK, INSTAGRAM