Σπίτι

Μένουμε Σπίτι

Έφτασε ξανά εκείνη η ώρα που θα μείνουμε σπίτι και θα πρέπει να κινητοποιήσουμε τη φαντασία μας να περάσουμε δημιουργικά το χρόνο αυτό, είτε μόνοι είτε με την οικογένεια μας.

Έχοντας περάσει ήδη αρκετές καραντίνες ξέρεις πια ότι πρέπει να σκεφτείς out of the box και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου αλλά και με τους αγαπημένους σου.

Ακολουθούν κάποια tips και προτάσεις  από το tapandaola.gr για να κάνεις το διάστημα αυτό να περάσει όσο πιο ευχάριστα και εποικοδομητικά γίνεται.

Ανανέωσε το χώρο σου

Είναι ευκαιρία να ανεβάσεις τη διάθεσή σου αλλάζοντας την ατμόσφαιρα με ωραίο φωτισμό και κάποια αιθέρια έλαια και να απολαύσεις με τους αγαπημένους σου μια ταινία. Ή ακόμα και να δώσεις νέες πινελιές στο χώρο σου με μία ριζική αλλαγή στη διαμόρφωση.

Ασχολήσου με τη μαγειρική

Ξεδίπλωσε το μαγειρικό σου ταλέντο και δείξε τί μπορείς να κάνεις στην κουζίνα. Πειραματίσου με νέες συνταγές και χρησιμοποίησε εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να τις υλοποιήσεις ξεκούραστα. Ακόμα και τα πιο απλά που έχεις στο μυαλό σου γίνονται ευκολότερα με τις κατάλληλες συσκευές που σου λύνουν τα χέρια.

Αφιέρωσε πολύτιμο χρόνο στο παιδί σου

Επιτέλους θα έχεις ποιοτικό χρόνο με το παιδί σου για παιχνίδι και όχι μόνο. Κάντε δραστηριότητες μαζί, παίξτε, γελάστε και περάστε τον χρόνο σας εποικοδομητικά. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δώσεις στο παιδί σου την απαιτούμενη προσοχή και φροντίδα που χρειάζεται.

Φρόντισε τη σωματική σου ευεξία

Καραντίνα και γυμναστική πάνε μαζί. Συνέχισε να γυμνάζεσαι από το σπίτι, είτε βλέποντας βιντεάκια με ασκήσεις, ακολουθώντας συμβουλές ειδικών trainers είτε μόνος σου. Εφοδιάσου λοιπόν με πολλή υπομονή, θέληση και με τα κατάλληλα όργανα που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις σε φόρμα.

Εργασία από το σπίτι

Ακόμα και μακριά από το εργασιακό περιβάλλον οι υποχρεώσεις συνεχίζουν να τρέχουν και η τηλεργασία είναι η μόνη λύση. Φρόντισε να έχεις τα κατάλληλα εργαλεία για να κάνουν την επικοινωνία σου πιο εύκολη και αποδοτική.