Ο κόσμος της αισθητικής με τον κατάλληλο εξοπλισμό

Ο κόσμος της αισθητικής και ο κατάλληλος εξοπλισμός

Τα καλά εργαλεία είναι απαραίτητα για να αναδειχθεί το μεράκι κάθε επαγγελματία που θέλει η δουλειά του να ξεχωρίζει. Για την περιποίηση των νυχιών χρειάζεται ταχύτητα τόση ώστε να μην κουραστεί ο πελάτης, αλλά παράλληλα και αρκετός χρόνος ώστε να εξασφαλιστεί ποιοτικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας το βασικό εξοπλισμό που είναι οι τροχοί και τα φουρνάκια.

Ο τροχός όχι μόνο θα αφαιρέσει περίτεχνα το υλικό που υπάρχει στο νύχι, αλλά θα αφαιρέσει τα πετσάκια, θα λειάνει τα σημεία που χρειάζονται προσοχή και θα περιποιηθεί το νύχι χωρίς να το ταλαιπωρήσει.
Με τροχό επίσης, αφαιρούμε σκληρύνσεις και κάλους από τα πόδια και διαμορφώνουμε λείες και απαλές πατούσες.
Τα φουρνάκια είναι ικανά σε σύντομο χρόνο και με τα κατάλληλα υλικά να απογειώσουν ένα νύχι, να δώσουν στυλ και ύφος.
Στο κατάστημά μας tapandaola.gr  θα βρείτε ανταγωνιστικές τιμές σε ποιοτικά προϊόντα δοκιμασμένα από επαγγελματίες του χώρου που μας εμπιστεύονται και μας προτιμούν.


Ο αερογράφος λειτουργεί σαν spray και μας βοηθάει να έχουμε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα σε όλο το πρόσωπο (και όχι μόνο). Μπορούμε να εφαρμόσουμε βάση, ρουζ, bronzer, κραγιόν, ακόμη και να χρωματίσουμε πολύ ξανθιές βλεφαρίδες.

Τα πιστόλια αερογράφου δημιουργούν εξαιρετικό σχέδιο ψεκασμού και ενδείκνυνται τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες.

Για τους απαιτητικούς πελάτες που θέλουν να ξεχωρίσουν, στο tapandaola.gr θα βρείτε πολύτιμους βοηθούς-εργαλεία σε απίθανες τιμές.facebook

instagram

Για περισσότερα Φουρνάκια και Τροχούς