Φθινόπωρο- Αξεσουάρ

Για τα πρωτοβρόχια πάρε τα μέτρα σου με τα κατάλληλα αξεσουάρ!

Τα πρωτοβρόχια ήρθαν, καιρός να προετοιμαστούμε με κατάλληλα αξεσουάρ από το tapandaola.gr


Δε θέλουμε οι βροχές να μας βρούν με χαλασμένους υαλοκαθαριστήρες… Για την ασφάλεια και την άνεσή μας στην οδήγηση, το παρμπρίζ του αυτοκινήτου πρέπει να μπορεί να μένει καθαρό στη βροχή.
Οι προτάσεις μας σε υαλοκαθαριστήρες είναι προσιτές σε τιμή, ανθεκτικές στον χρόνο, και με μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες.
Οι επιλογές είναι δύο ανάλογα με το είδος του υαλοκαθαριστήρα που σας ταιριάζει.
Με αντάπτορες
Απλοί υαλοκαθαριστήρες


Προστατέψετε το αυτοκίνητό σας από τις έντονες καιρικές συνθήκες. Στο κατάστημά μας θα βρείτε δύο επιλογές σε ποιοτικές κουκούλες.

Η καθεμία δημιουργεί ένα αδιάβροχο περίβλημα στο αμάξι, ώστε με τις φθινοπωρινές μπόρες αλλά και το χειμωνιάτικο καιρό να προστατεύεται ικανοποιητικά από υγρασίες και σκόνες.


• Κουκούλα κατασκευασμένη με ποιοτικό πολυεστέρα
• Κουκούλα κατασκευασμένη με φύλλα αλουμινίου

Για εσάς που είστε λάτρης των μηχανών, διαθέτουμε προϊόντα που θα δώσουν στην καθημερινότητά σας λύσεις έξυπνες και οικονομικές.
Κουκούλα μηχανής Herobiker, Κλειδαριά Mηχανής OEM – Caps Lock , Ενδοεπικοινωνία μηχανής VIMOTO V8-EASY RIDER BLUETOOTH

Αδιάβροχο – Αντιανεμικό Jacket, , Tank Bag – Τσάντα ρεζερβουάρ ντεπόζιτου 21 λίτρων, Βάση στήριξης κινητού για μηχανή JS 030

Carbon Διακοσμητικά Αυτοκόλλητα

Με το πέρασμα του χρόνου πολλές φορές παρατηρούμε πως το χρώμα του αυτοκινήτου μας, έχει θαμπώσει, άλλες πάλι βαρεθήκαμε το μονότονο χρώμα και θα θέλαμε μία μικρή αλλαγή χωρίς ωστόσο να δώσουμε μία περιουσία.

Στο tapandaola.gr προτείνουμε λύσεις που θα ομορφύνουν την εικόνα όχι μόνο του εξωτερικού μέρους αλλά και του εσωτερικού χώρου του αυτοκινήτου! Η πρότασή μας είναι τα Carbon Διακοσμητικά Αυτοκόλλητα, τα οποία διακρίνονται σε δύο τύπους

3D CARBON

4D CARBON

facebook

instagram

Για περισσότερα Carbon Διακοσμητικά Αυτοκόλλητα,Υαλοκαθαριστήρες σιλικόνης, αξεσουάρ αυτοκινήτων